Hyundai пусна бутиковия Genesis Prada

Hyundai Motor Company - един от най-бързо развиващите се производители на автомобили в света, пуска на корейския пазар ограничена серия от модела Genesis Prada, предизвиквайки интереса на цялата индустрия с уникалното си сътрудничество с един от водещите производители на луксозни стоки Prada.





Genesis Prada, създаден на базата на седана  Genesis 2012 и оборудван с награждавания двигател на Hyundai Tau 5.0 Gdi, направи световната си премиера на специална пресконференция в известна галерия в центъра на Сеул в присъствието на над 100 ВИП-гости и висши служители на компанията.
Genesis Prada се отличава със специалния си дизайн, който съчетава изисканото новаторство, вниманието към детайла и безкомромисното качество на Prada с революционните технологии и вещината в производството на автомобили на Hyundai. Двете компании работиха заедно върху усъвършенстването на модела в продължение на две години, след като показаха прототип на специалното издание на автосалона в Сеул през 2009. Сега за първи път се появява и производствен модел.
Съвместният проект е резултат от стремежа на Hyundai и на Prada да създадат уникална версия на модела Genesis, предназначена за най-изисканата клиентела. В частност проекта отразява новите маркетингови директиви на Hyundai, синтезирани в мотото „Ново мислене. Нови възможности” за предоставяне на клиентите нови изживявания и ценности, надминаващи техните очаквания. Това напълно съответства на брандовия имидж на Prada, който също съчетава оптимално традиции и новаторство.
Genesis Prada е създаден на базата на модела Genesis 2012, представен през февруари тази година. Задвижването е поверено на разработения от Hyundai двигател Tau V8, който неизменно се нарежда сред 10-те най-добри двигатели в класацията Ward през последните три години. Агрегатът Tau 5.0 Gdi, с който е оборудван Genesis 2012, осигурява мощност от 430 к.с. и максимален въртящ момент от 510 Нм. Той е куплиран с осемстепенна автоматична трансмисия, която позволява на шофьора да се наслади максимално на мощта и динамиката на автомобила.
Genesis Prada се предлага в три специални цвята – Black Nero, Blue Baltico и Brown Moro, като покритието се полага по специална технология на три пласта със стереоскопичен перлен ефект. Тъмният хром на радиаторната решетка, емблемата и дръжките на вратите са отражение на покритите с паладий катарами на чантите на Prada. Сред иновациите, внесени от Prada са още 19-инчовите алуминиеви джанти и външната антена с клиновидна форма.
Във вътрешността на купето арматурното табло и тапицерията също са променени. Използван е марокен – емблематичната за Prada висококачествена кожа, която придава на интериора луксозен и изискан стил.

0 коментара:

Публикуване на коментар