Ревю на Mercedes SLS AMG Roadster + видео

Нормално тук най-интересният елемент е мекия подвижен трислоен покрив. Вдигането или прибирането му става едва за 11 секунди, като операцията може да става и в движение до скорост 50 км/ч. Багажникът е с обем от 173 литра независимо от положението на покривът. Знаем, че обикновено роудстърите наддават на маса заради механизма на покрива и заздравяване на конструкцията от съображения за сигурност. Е, тук допълнителните килограми са само 40.


Мощността се осигурява от 6,3-литров V8 агрегат, генериращ 563 к.с. и 650 Нм. Той се комбинира със 7-степенна трансмиси с двоен съединител, която позволява на автомобила да ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,7 сек и да развие максимална скорост от 317 км/ч, също като SLS Gullwing.

Интериорът е обзаведен с кожен салон Designo, метални елементи и спортни седалки AMG със система за отопление или охлаждане на нивото на врата AIRSCARF. Опционално се предлага аудиосистема Bang & Olufsen и информационна система AMG Performance, показваща в реално време информация за автомобила.

0 коментара:

Публикуване на коментар